Ugrás a tartalomra
bal19_1
bal_19_2

XXII. Halmay jelmezes táncvigalom

Hagyományos farsangi bálunknak ismét a szombathelyi Tóvendéglő (Szombathely, Rumi Rajki sétány 1.) lesz a helyszíne. A XXII. Halmay jelmezes táncvigalom időpontja 2019. február 9., szombat 19 óra. Huszadik, jubileumi táncmulatságunk jelmezes volt, ami nagy tetszést aratott. Ebben az évben – nem kötelező jelleggel – újra jelmezesnek hirdetjük meg bálunkat.

Szeretettel hívjuk és várjuk egyesületi tagjainkat, azok családtagjait, ismerőseit és minden baráti társaságot, akik szeretnék jól érezni magukat, szeretnének kulturáltan kikapcsolódni. A jó hangulathoz a zenét már sokadszor a Tequila együttes szolgáltatja. Ízletes vacsorával és rengeteg tombolatárggyal, köztük Prága és Český Krumlov társasút fődíjjal várjuk kedves vendégeinket. Köszönettel és szívesen fogadjuk vendégeink tombola felajánlásait is.

Az érdekesnek ígérkező műsorban a Savaria TSE junior táncosai bécsi keringőt és latin táncokat adnak elő, majd a Bel Canto Énekegyüttes ABBA-slágerekkel szórakoztatja a közönséget. Hajnalban Marton János harmonika játéka zárja a báli programot.

Asztalfoglalás és további információk: 20/485-9944 vagy halmay@halmay.hu

A báli belépő itt megtekinthető.

Szakály Ferenc bálon készült képei itt megtekinthetők.

Videó archívum

25 éve az olimpiai eszme szolgálatában

Az Aranycsapat elfeledett legendái

Pars Krisztián olimpiai bajnok

Szarka Zoltán portré