Ugrás a tartalomra
klari

Tekével indult az újév

Újra a Rezgő Tekéző és Söröző adott otthont amatőr tekeversenyünknek, mely rendezvény egyben a második 25 évünk nyitóeseménye is volt. Nagy érdeklődés és jó hangulat jellemezte a VIII. Halmay Kupát.

A férfiak mezőnyében a papírforma érvényesült, Geider Attila ismét nagy magabiztossággal dobva szerezte meg a bajnoki címét. A legutóbbi versenyhez képest Gál László és Horváth Péter helyet cserélt, ezúttal egyesületünk elnöke állhatott fel a dobogó második fokára, míg „Pedrónak”, most meg kellett elégednie a bronzéremmel. Pontszerző helyen zárta a versenyt Békefi Miklós, Woki Zoltán és Horváth Vilmos, akik szintén közel álltak a dobogós helyek megszerzéséhez.

A hölgyek mezőnyében a versenyen debütáló Paukovics Anikó rögtön győzelemmel mutatkozott be. Császárné Tardos Klára szintén remekül versenyezve lett ezüstérmes. A harmadik helyen Csóka Barbara végzett nagy küzdelemben megelőzve Simonyi Ferencné, Brigit. A további helyeken – szintén dicséretes versenyzéssel dr. Hollerné Mecséri Annamária, Mecsériné Diktor Rozália és Radányi Edit végeztek.

A verseny ezúttal is az ünnepélyes eredményhirdetéssel zárult.

Videó archívum

25 éve az olimpiai eszme szolgálatában

Az Aranycsapat elfeledett legendái

Pars Krisztián olimpiai bajnok

Szarka Zoltán portré