Ugrás a tartalomra
havasi

In memoriam: HAVASI TIBOR

Dr. Havasi Tibor 1959. július 11-én született a Győr melletti Téten. Általános és középiskolai tanulmányai után 1983-ban végzett a Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Ezt követően került Sárvárra, ahol a Sárvár-Celldömölki Ügyvédi Munkaközösség alkalmazásában ügyvédjelöltként dolgozott. Sikeres szakvizsgáit követően 1985 óta tevékenykedett ügyvédként. Lehetőségeihez mérten részt vett a jogászi és ügyvédi közéletben. A Magyar Jogászegylet Vas Megyei Szervezetének alelnökeként a sárvári csoportot is vezette.

Szabadidejében sokat olvasott. Szeretett világot látni és a színház is közel állt hozzá. Igazi sportbarát volt, szurkolóként több rangos sporteseményen vett részt nem csupán idehaza, de külföldön is. Emellett amatőr szinten maga is sportolt - teniszezett, focizott, tekézett, síelt, és pókerezett). Legnagyobb sportsikere – amire s nagyon büszke volt –, hogy megnyerte az I. Magyar Jogász Póker Opent.

Egyesületünk munkájában szinte a legelejétől részt vett. Amikor ideje engedtem, akkor mindig eljött rendezvényeinkre. Tisztségválasztó közgyűléseinken – több alkalommal is – mindenki megelégedésre ő elnökölt.

Sajnos Tibornak hosszú évek óta voltak szívproblémái. November 3-án, vasárnap 61. életévében távozott a földi világból. Felesége Erika asszony és Adrienn lánya mellett egyesületünk is gyászolja.

Emlékedet kegyelettel őrizzük, Isten veled kedves Tibor!