Ugrás a tartalomra
havasi

In memoriam: HAVASI TIBOR

Dr. Havasi Tibor 1959. július 11-én született a Győr melletti Téten. Általános és középiskolai tanulmányai után 1983-ban végzett a Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Ezt követően került Sárvárra, ahol a Sárvár-Celldömölki Ügyvédi Munkaközösség alkalmazásában ügyvédjelöltként dolgozott. Sikeres szakvizsgáit követően 1985 óta tevékenykedett ügyvédként. Lehetőségeihez mérten részt vett a jogászi és ügyvédi közéletben. A Magyar Jogászegylet Vas Megyei Szervezetének alelnökeként a sárvári csoportot is vezette.

Szabadidejében sokat olvasott. Szeretett világot látni és a színház is közel állt hozzá. Igazi sportbarát volt, szurkolóként több rangos sporteseményen vett részt nem csupán idehaza, de külföldön is. Emellett amatőr szinten maga is sportolt - teniszezett, focizott, tekézett, síelt, és pókerezett). Legnagyobb sportsikere – amire s nagyon büszke volt –, hogy megnyerte az I. Magyar Jogász Póker Opent.

Egyesületünk munkájában szinte a legelejétől részt vett. Amikor ideje engedtem, akkor mindig eljött rendezvényeinkre. Tisztségválasztó közgyűléseinken – több alkalommal is – mindenki megelégedésre ő elnökölt.

Sajnos Tibornak hosszú évek óta voltak szívproblémái. November 3-án, vasárnap 61. életévében távozott a földi világból. Felesége Erika asszony és Adrienn lánya mellett egyesületünk is gyászolja.

Emlékedet kegyelettel őrizzük, Isten veled kedves Tibor!

Videó archívum

25 éve az olimpiai eszme szolgálatában

Az Aranycsapat elfeledett legendái

Pars Krisztián olimpiai bajnok

Szarka Zoltán portré