Ugrás a tartalomra
pestiek
zoli

Közgyűlés és Halmay Családi Nap

2021. július 10-én negyedszer rendezte meg egyesületünk a Halmay Családi Napot. Újra nagy érdeklődés mutatkozott az összejövetel iránt, több mint 50 fő jelentkezett. A helyszínt ismét Császár Zoltán és társa nyomdaipari cége biztosította. Mivel a vírushelyzet miatt az idei közgyűlést februárban nem tudtuk megtartani, a családi nap első felvonása a közgyűlés volt. Gál László, olimpiai baráti körünk elnöke köszöntötte a résztvevőket és értékelte az elmúlt évet, majd a közgyűlés egyhangúlag elfogadta a szakmai és pénzügyi beszámolót. A közgyűlés ezúttal is a kerek évfordulós tagtársak köszöntésével zárult. Az egyesület diplomáját kapta a 75 éves Benyák András, dr. Mestyanek Ödön, Nyiri Péter és Surányi Péter, a 70 éves dr. Bihátsi László, Simonyi Ferencné és Woki Zoltán, a 60 éves Császár Zoltán, Horváth Vilmos, Kocsis László, Mecsériné Doktor Rozália és Németh László, valamint az 50 éves Benyák Albert.

Ezt követően második felvonásként a sporteseményeké lett a főszerep. Ebben az évben a kosárlabda (kosárra dobás), a labdarúgás (kiskapura lövés), az asztalitenisz és a lengőteke alkották a sportágak repertoárját.

Az eredmények sportáganként:

Kosárlabda: 1. Mittli Ádám, 2. Woki Zoltán, 3. Mittli Ödön

Labdarúgás: 1. Káply László, 2. Marton Gábor, 3. Marton Bálint

Asztalitenisz: 1. Marton Bálint, 2. Káply László, 3. Császár Zoltán és Horváth Vilmos

Lengőteke: 1. Marton Gábor, 2. Simonyi Ferenc 3. Horváth Vilmos

A versenyzők éremdíjazásban, az első helyezettek könyv jutalomban is részesültek. A családi nap a finom vacsora elfogyasztásával még nem ért véget, mert Marton János tagtársunk újra elővette harmonikáját és remek hangulatot teremtett. A visszajelzések alapján rendezvényünk remekül sikerült, aki megjelenésével megtisztelte a családi napot jól érezte magát. Egyesületünk elnöksége köszönetét fejezi ki mindenkinek, aki bármely módon hozzájárult a rendezvény sikeres és eredményes megrendezéséhez.

Videó archívum

25 éve az olimpiai eszme szolgálatában

Az Aranycsapat elfeledett legendái

Pars Krisztián olimpiai bajnok

Szarka Zoltán portré