Ugrás a tartalomra
sk
viliek

XXIII. Halmay jelmezes táncvigalom

A XXIII. Halmay jelmezes táncvigalomnak ismét a szombathelyi Tóvendéglő (Szombathely, Rumi Rajki sétány 1.) fog otthont adni. Hagyományos farsangi bálunk időpontja 2020. február 8., szombat 19 óra. Huszadik, jubileumi táncmulatságunk jelmezes volt, ami akkor nagy tetszést aratott. Ebben az évben – nem kötelező jelleggel – újra jelmezesnek hirdetjük meg bálunkat.

Szeretettel hívjuk és várjuk egyesületi tagjainkat, azok családtagjait, ismerőseit és minden baráti társaságot, akik szeretnének kulturáltan kikapcsolódni és jó társaságban jól érezni magukat. A jó hangulathoz a zenét ezúttal is a Tequila együttes szolgáltatja. Finom vacsorával és rengeteg tombolatárggyal, köztük külföldi út fődíjjal, Tavaszköszöntő Prágában, a Gabbiano Travel támogatásával várjuk kedves vendégeinket. Köszönettel és szívesen fogadjuk vendégeink tombola felajánlásait is.

A műsorról ezúttal a Háklár Banda (Álomfogó – minikoncert) és az Arabesque duó (Keleti varázslat) gondoskodik. A báli programot ebben az évben is Marton János harmonika játéka zárja.

Asztalfoglalás és további információk: 20/485-9944 vagy halmay@halmay.hu

A báli belépő itt megtekinthető.

Kerényi János bálon készült képei itt megtekinthetők.

Videó archívum

25 éve az olimpiai eszme szolgálatában

Az Aranycsapat elfeledett legendái

Pars Krisztián olimpiai bajnok

Szarka Zoltán portré