Ugrás a tartalomra

XX. Jubileumi Halmay Táncvigalom

Hagyományos farsangi bálunk ebben az évben első ízben jelmezes volt, sok érdekes és ötletes maskarát öltöttek magukra vendégeink. Ismét a Tóvendéglőben és újra a Tequila együttes gondoskodott a jó hangulatról. Több egykori kiváló sportoló is megjelent bálunkon, így a 11-szeres válogatott labdarúgó Halmosi Zoltán és neje, Séfer Rozália, az ugyancsak egykori zöld-fehér kiválóság, Király Ferenc, valamint a Vitéz Lászlónak öltözött nagyszerű edző, Németh László, a Dobó SE trénere is bálozott. De nem hiányozhatott Dušan Dvoran, Magasfalu (itt született Halmay Zoltán) polgármestere és az általa vezetett delegáció sem.
Húsz éve tevékenykedik az olimpiai eszme szolgálatában a Halmay Zoltán Olimpiai Hagyományőrző Egyesület – hangsúlyozta a bált megnyitó beszédében Horváth Vilmos, egyesületünk elnöke, aki visszatekintve elmondta: első alkalommal negyvennyolcan voltunk a Somogyi vendéglőben, ma viszont már a Tóvendéglőben százharmincnál is több vendég tisztelte meg a vidám rendezvényt.
A bálok arról szólnak, hogy eltemessük a telet, még együtt szórakozzunk, mulassunk – hangsúlyozta Horváth Vilmos, majd bejelentette a várva-várt fellépőket, melyek közül elsőként 2Beat duó szórakoztatta a nagyérdeműt.
Az est műsorán fellépett a ,,Fölszállott a páva” című tehetségkutató döntőjébe jutott, egy ország által megismert nyolc éves dozmati néptáncos, Molnár Bence, majd Sőre Péter BMX flatland világbajnok, aki ezúttal karikával bemutatott fantasztikus műsorral varázsolta el a báli közönséget.
A Dobó SE egyik versenybírája pedig öltözetével és teljes megjelenésével a 2024-es hazai rendezésű olimpiát népszerűsítette. Amikor a magyar csapat zászlóvivője, dr. Grünwald János megérkezett, mindenki felállva tapsolt.
Akinek pedig szerencséje lett a tombolán, azt ünnepelhette, hogy elutazhat a krakkói pünkösdi hétvégére. A bál zárásaként újfent Marton János tangóharmonika játékát élvezhették a legkitartóbbak.

Esemény kategória

Videó archívum

20 év 20 percben

Az Aranycsapat elfeledett legendái

Pars Krisztián olimpiai bajnok

Szarka Zoltán portré